Cum să ne apărăm de cârpacii la instalarea tavanelor

Piaţa materialelor de finisat moderne ascunde «pietre subacvatice» şi pericole legate de mărfuri de calitate proastă şi servicii neprofesioniste. Tavanele extensibile nu fac excepţie. Popularitatea crescută a acestui element de decor original şi durabil a condus la apariţia unor instalatori autodidacţi, fără instrumente speciale, oficii şi resursă Internet.

Pânza tavanului extensibil se confecţionează din peliculă PVC ieftină cu destinaţie comună şi este instalată de o echipă de autodidacţi. De regulă, aceste brigăzi comercializează pânză artizanală sub o marcă comercială cunoscută şi la preţuri mici. Această «momeală» are un efect magic asupra beneficiarului – toată lumea doreşte să economisească. Consecinţele acestui pas sunt previzibile: după montarea tavanului, firma dispare la fel de rapid precum apăruse şi clientul rămâne singur în faţa problemelor ce ţin de întreţinerea tavanului în continuare şi remedierea tuturor defecţiunilor.

Cum să ne apărăm de fals şi neprofesionişti
Cum să ne apărăm de fals şi neprofesionişti

Instalatorii de tavane extensibile se împart în trei grupuri:

– producătorii de tavane extensibile – firme care deţin producţie proprie, spaţii de depozit, utilaj, montatori calificaţi şi manageri instruiţi. Lucrează direct cu producători de peliculă şi de alte materii prime de peste hotare;

– dealeri certificaţi – firme sau persoane particulare care au urmat instruirea la firma producătoare şi au obţinut certificatul pentru executarea lucrărilor;

– foşti montatori şi manageri de companii – anume aceştia sunt cârpacii şi prezintă pericolul major pentru consumatori. Aceştia au lucrat cândva la firma de profil, au obţinut unele cunoştinţe şi experienţe, dar au fost concediaţi pentru munca proastă, furt etc. Oare un proprietar va scăpa de un lucrător bun? Ei se prezintă drept reprezentanţi de companii şi dealeri, oferind marfă şi serviciu la preţ mic. Imediat cum obţin plata preliminară, uită de beneficiar, fără să fi dus munca până la capăt sau după ce au prestat-o necalitativ. În acest caz, nici vorbă de întreţinere pe garanţie. Doar profitul rapid este cel care îi interesează. Doriţi ca tavanul Dvs. să fie exact ca cel din fotografii? Nu lucraţi cu «năimiţii»!

Experienţa de muncă multianuală pe piaţa din Moldova şi respectul faţă de beneficiari ne obligă să oferim câteva sfaturi privind alegerea unui furnizor şi instalator de tavane extensibile conştiincios.

Cum să alegem corect un furnizor conştiincios de tavane extensibile

Înainte să alegeţi furnizorul, asiguraţi-vă neapărat:

  • că există firma înregistrată oficial;
  • că există oficiul cu mostre de sisteme de tavan, prezentate în acesta;
  • că există utilaj şi instrumente pentru măsurarea şi montarea tavanelor;
  • că există baza de producţie şi depozitele proprii;
  • că există canale de legătură: nu doar telefonul mobil, dar şi cel orăşenesc şi un fax;
  • că există un portofoliu propriu, nu fotografii de pe Internet;
  • că există manageri profesionişti pentru lucrul cu clienţii;
  • că există o brigadă de lucru care va executa lucrarea în mod profesionist şi în termen;
  • că există site-ul companiei, de preferat cu referinţele beneficiarilor.

Fiţi vigilenţi şi reţineţi

Pânza franceză calitativă, instalarea acesteia nu pot fi ieftine – este o axiomă. Şi asta pentru că tavanul se produce din materiale europene costisitoare.

În noi puteţi avea încredere. Pentru că noi răspundem cu propria reputaţie şi bani pentru calitatea pânzei şi lucrările executate. Pentru noi contează clienţii mulţumiţi – publicitatea cea mai bună pentru compania noastră, nu profitul unic.

Aveţi încredere în profesionişti şi veţi economisi timpul, sănătatea şi, în ultima instanţă, banii.

 

Cu respect şi în speranţa unei colaborări, compania CREMIHAN GRUP SRL

Share This
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes