Ferestre şi uşi termopan

Avantajele geamurilor din material plastic în raport cu cele obişnuite le-au permis să cucerească o popularitate incontestabilă pe piaţa construcţiilor. Avantajele acestor ferestre şi uşi sunt evidente, pe când dezavantajele …, se pare că nici nu există.

COMANDĂ ACUM FERESTRE ȘI UȘI

Ferestre şi uşi termopan

Un geam din material plastic are un aspect îngrijit şi estetic. Profilul şi termopanul sunt construite astfel încât nu lasă să pătrundă umiditatea, zgomotul şi căldura. Datorită acestui fapt, veţi avea mereu în casă căldură şi confort.

COMANDĂ ACUM FERESTRE ȘI UȘI
Ferestrele PVC calitative vor servi timp de peste 40 de ani

Ferestre şi uşi termopan

Ferestrele PVC calitative vor servi timp de peste 40 de ani. Acestea au o siguranţă antiincendiară dublă faţă de geamurile din lemn – ferestrele PVC nu ard, ci doar se topesc. Datorită ferestrelor PVC poate fi reprodus, practic, orice stil – de la baroco şi până la constructivism, precum şi create edificii cu arhitectura cea mai modernă.

COMANDĂ ACUM FERESTRE ȘI UȘI
Compania CREMIHAN GRUP SRL va instala ferestre şi uşi de orice configuraţie

După formă, ferestrele PVC

Pot fi de orice configuraţie: dreptunghiulare, rotunde, în formă de trapez etc..

Compania CREMIHAN GRUP SRL va instala ferestre şi uşi de orice configuraţie, va propune nuanţele cele mai populare: albă, nuc, mango, stejar auriu..

COMANDĂ ACUM FERESTRE ȘI UȘI
Cum să alegem corect profilul SALAMANDER?

Cum să alegem corect profilul SALAMANDER?

Toate aceste profiluri pentru ferestre şi uşi sunt foarte bune, dar fiecare dintre ele are avantajele sale pentru condiţii concrete. Noi vom oferi recomandări privind alegerea variantei optime având în vedere condiţiile de exploatare, costul şi alte doleanţe.

Aşadar, ce să alegem? Răspunsul este influenţat de mai mulţi factori, dar factorul major pentru dvs. este calitatea şi bugetul.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE

SALAMANDER design 3D

La baza acestui sistem se aplică construcţia cu cinci camere a profilului PVC cu contururile exterioare rotunjite, rama de montaj cu lăţimea de 76 mm. Se foloseşte sistemul de etanşare de trei puncte, care asigură adeziunea sigură a suprafeţelor unele de altele, deci, păstrează mai bine căldura şi reduce zgomotul străzii. În plus, el sporeşte rezistenţa la spargere.

O altă particularitate a sistemului 3D este posibilitatea de instalare a unui termopan cu lăţimea de până la 48 mm.

Evacuarea apei şi ventilarea falţului cercevelei are loc prin golul izolat din ramă. Datorită acestui fapt, partea principală a falţului ramei este protejată de acţiunea aerului din afară: creşte termenul de funcţionare al furniturii instalate în cercevea, se elimină mirosurile şi se asigură păstrarea sigură a căldurii în încăpere.

Prezenţa colectorului cu înălţimea de 4 mm exclude pătrunderea apei în încăpere chiar şi atunci când cerceveaua ferestrei este deschisă.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE
SALAMANDER design 3D
Utilizarea profilului 3D

Utilizarea profilului 3D

Pe lângă indicatorii tehnici înalţi de izolare de zgomot şi termică, profilul 3D este foarte frumos: luciul neted al suprafeţei, culoarea albă imaculată şi forma ideală îi fascinează pe cumpărători. Atunci când veţi cunoaşte îndeaproape acest profil, veţi înţelege că aţi ales lucrul cel mai bun.

Utilizarea profilului 3D este, pur şi simplu, necesară, dacă aveţi un etaj înalt (sarcini de vânt sporite), atunci când geamurile ies spre strada zgomotoasă sau, pur şi simplu, există cerinţe sporite de izolare termică.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE

SALAMANDER STREAMLINE

Compania SALAMANDER, bazându-se pe calitatea cea mai înaltă şi conform standardelor interne, a lansat o ofertă exclusivă pentru piaţa ţărilor CSI – sistem cu cinci camere la preţul celui cu trei camere.

Toate avantajele profilurilor SALAMANDER sunt prezente, fireşte, şi în acest sistem. (v. designul 3D)

Profilul este bun în toate. Este foarte cald, are o grosime de 76 mm. Termpoanul cu completare standard are 40 mm, cu cea maximă – 48 mm, cinci camere. Posibilitatea de instalare a rindelei ca la 3D reduce şi mai mult diferenţa de design.

Două deosebiri de 3D: designul mai sobru şi 2, nu 3 – contururi de etanşare.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE
SALAMANDER STREAMLINE
Utilizarea ferestrelor STREAMLINE

Utilizarea ferestrelor STREAMLINE

Aspectul cel mai plăcut pentru consumator – la calitatea cea mai înaltă, preţul STREAMLINE va fi mult mai mic decât la 3D.

Utilizarea ferestrelor STREAMLINE este oportună atunci când etajul Dvs. nu este mai sus de 5 (nu este expus sarcinilor de vânt puternice) şi nu vă temeţi de zgomotul urban.. “Labirintul interior”, datorită repartizării uniforme a sarcinilor, a permis creşterea durabilităţii mecanice a profilului, a indicatorilor de izolare termică şi de zgomot.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE
PROFILUL DECCO (POLONIA)

Profilul DECCO (Polonia)

Profilul DECCO şi-a făcut un bun nume pe piaţa construcţiilor din metal şi material plastic şi a cucerit încrederea producătorilor de geamuri. Acest fapt este determinat de calitatea şi caracterul tehnologic al profilului, designul elegant. Sistemul are forme line, un luciu şi o albeţe ideale. Profilul nu conţine plumb, este foarte rezistent la acţiunea razelor solare şi a temperaturilor scăzute. Învelişul trainic este rezistent la formarea zgârieturilor. Răspunde cerinţelor europene dure de siguranţă ecologică.Compania CREMIHAN GRUP SRL produce ferestre DECCO 60 şi DECCO70.

DECCO 60

Ferestrele DECCO 60 reprezintă un profil cu patru camere cu grosimea de montaj de 60 mm. Sistemul asigură economisirea considerabilă a căldurii datorită camerei exterioare mari.

Rindeaua se confecţionează cu o etanşare co-extrudată. Acest fapt permite păstrarea dimensiunilor geometrice ale etanşatorului pe durata lungă de exploatare a ferestrelor şi impermeabilitatea la apă. Falţul oblic neted de asemenea contribuie la scurgerea apei.

Posibilitatea de instalare a sticlirii cu grosimea de 4-32 mm.

O protecţie sigură de spargere îi este asigurată geamului de un falţ de furnitură de sistemul 13.

Suprafaţa lucioasă ideală se spală cu detergenţi obişnuiţi.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE
DECCO 60
DECCO 70

DECCO 70

Ferestrele DECCO 70 – reprezintă un profil cu şase camere cu grosimea de 70 mm. Prezenţa camerelor suplimentare oferă o economie de căldură considerabilă, apără încăperile de pătrunderea prafului şi zgomotului.

Picioarele simetrice ale ramei asigură uşurinţa montajului şi comoditate la îmbinarea profilurilor suplimentare.

Experienţa de muncă multianuală ne permite să judecăm asupra calităţii excelente a profilului DECCO şi să declarăm că nici unul dintre sistemele de profiluri prezente pe piaţă nu este în măsură să ofere un coraport analogic între design, calitate şi preţ.

COMANDĂ UȘI ȘI FERESTRE

CREMIHAN GRUP SRL

În producţia de termopane compania CREMIHAN GRUP SRL utilizează următoarele tipuri de sticlă:

Profil PVC.

Folia de protecție de pe suprafata profilelor are rolul de a proteja ferestrele în timpul montajului și finisării zidăriei.
CITEȘTE MAI MULTE

Avantajele balconului inchis din PVC.

Avantajele balconului inchis din PVC.
CITEȘTE MAI MULTE

Principalele elemente ale termopane:

La ce aspecte ar trebui să fim atenți atunci cand alegem termopane pentru căminul nostru?
CITEȘTE MAI MULTE
Share This
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes