Doar furnitura cea mai bună pentru ferestrele şi uşile Dvs.

Furnitura calitativă este chezăşia exploatării fără probleme a ferestrelor şi uşilor ani în şir. Furnitura reprezintă un set de piese şi mecanisme care servesc la deschiderea geamului în diferite poziţii şi închiderea acestuia. Ea trebuie să reziste la sarcini mecanice mari şi să fie simplă în deservire. Unele mărci de furnitură au mecanism antispargere şi sunt capabile să vă securizeze locuinţa.

CREMIHAN GRUP SRL în toate articolele sale instalează doar furnitura cea mai bună de mărci renumite precum MACO şiVORNE.

COMANDĂ ACUM FURNITURĂ
Doar furnitura cea mai bună pentru ferestrele şi uşile Dvs.

Furnitura MACO (Austria)

Furnitura MACO are parametri tehnici excelenţi, siguranţă şi design modern.

Firma MACO efectuează în permanenţă elaborări tehnice care asigură avantajele concurenţiale înalte ale produselor sale: furnitură pentru ferestre cu două şi trei cercevele, furnitură ascunsă complet, antispargere, mânere de fereastră cu design original, mecanisme de uşi cu mai multe lacăte etc.

Elaborarea exclusivă a MACO este un set de apăsare a balamalei pe cercevea care permite evitarea pătrunderii aerului pe perimetrul cercevelei în condiţiile meteorologice cele mai severe.

Furnitura MACO asigură protecţia cercevelei ferestrei din material plastic de atârnare, aerisirea confortabilă. Funcţionează uşor şi fără zgomot datorită învelişurilor de ceară, inventate şi brevetate de firma MACO.

COMANDĂ FURNITURĂ

Furnitura VORNE (Turcia)

Furnitura turcească VORNE se instalează pe ferestrele şi uşile din material plastic cu deschidere prin rotaţie, prin rotaţie-înclinare şi prin profil fixat rigid.

Atunci când alegem marca furniturii, ţinem cont în primul rând de siguranţa şi durabilitatea funcţionării mecanismelor. Or, articolul din cel mai scump profil va fi inutil dacă mecanismele încorporate în acesta devin nefucnţionale.

Avantajele furniturii VORNE constau în simplitatea montajului, caracterul universal: toate elementele, inclusiv grupul de balamale, pot fi folosite pentru construcţii cu deschidere spre stânga şi spre dreapta. Funcţionarea lentă a mecanismelor, asigurarea ermeticităţii ferestrei şi posibilitatea de reglare a aderării cercevelei, folosirea balamalelor consolidate, asigurarea protecţiei copiilor, regimuri de aerisire diverse etc.

Învelişul furniturii este anticorosiv cu trei straturi: zincare, cromare şi cu aplicarea cerii. O asemenea protecţie asigură rezistenţa înaltă a metalului la acţiunea atmosferei.

COMANDĂ FURNITURĂ
pe profilul SALAMANDER se instalează furnitura MACO

Vă atenţionăm:

• pe profilul SALAMANDER se instalează furnitura MACO;

• profilul DECCO permite instalarea furniturii MACO şi VORNE.

Profil PVC.

Folia de protecție de pe suprafata profilelor are rolul de a proteja ferestrele în timpul montajului și finisării zidăriei.
CITEȘTE MAI MULTE

Avantajele balconului inchis din PVC.

Avantajele balconului inchis din PVC.
CITEȘTE MAI MULTE

Principalele elemente ale termopane:

La ce aspecte ar trebui să fim atenți atunci cand alegem termopane pentru căminul nostru?
CITEȘTE MAI MULTE
Share This
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes