Tavane extensibile la Chişinău

Tavan extensibil – este o alegere corectă şi soluţia pentru multe probleme la reparaţie, iar într-un viitor vizibil – metoda cea mai durabilă de finisare a interiorului.

Instalaţi un tavan extensibil şi veţi uita pentru totdeauna de nevoia de văruit, de scurgeri, fisuri şi tencuiala desprinsă, de tavanul înnegrit de fum la bucătărie şi tavanul îngălbenit în camera de baie. Nu va trebui să cheltuiţi mulţi bani şi să îndreptaţi tavanul, remediind greşelile constructorilor.

COMANDĂ ACUM TAVANE

Tavane extensibile la Chişinău

Producţia proprie de tavane extensibile la Chişinău i-a permis firmei CREMIHAN GRUP SRL să-i ofere consumatorului un produs exclusiv, calitativ din materiale franceze la un preţ foarte accesibil. Datorită acestui fapt, am devenit un lider incontestabil pe piaţa materialelor de tavan de elită.

COMANDĂ ACUM TAVANE

AVANTAJELE TAVANELOR EXTENSIBILE

Tavanele extensibile LACKFOLIEN sunt confecţionate din PVC pur, nu au analogi după caracteristicile tehnice şi şi-au dovedit calitatea în exploatare.

Paleta bogată de nuanţe şi facturi a tavanelor extensibile

Paleta bogată de nuanţe şi facturi

Se înscriu excelent în interiorul de orice stil datorită gamei de culori vaste (peste 150 de nuanţe) şi diversităţii facturilor. Totodată, este posibilă combinarea materialelor. Cu ajutorul tavanului extensibil pot fi realizate orice idei de design, inclusiv geometria tavanului şi iluminarea.

Un tavan extensibil neted ideal fără rosturi

Un tavan neted ideal fără rosturi

Vizual, măreşte volumul încăperii, datorită suprafeţei netede ca oglinda. Pânza tavanului este fără rosturi, maschează fisurile şi iregularităţile tavanului iniţial, ascunde cablurile şi alte comunicaţii.

Metoda cea mai rapidă şi curată de instalare a tavanului extensibil

Metoda cea mai rapidă şi curată de instalare a tavanului

Pentru a instala un tavan extensibil cu suprafaţa de 20 mp va fi nevoie de numai 2 ore. Nu va trebui să scoateţi mobilierul şi să transportaţi deşeurile de construcţii. Montarea unui tavan din ghips-carton va ţine 15 ore şi alte câteva zile va trebui să spălaţi încăperea şi să aranjaţi mobila.

Durabilitatea şi flexibilitatea sporită a tavanelor extensibile

Durabilitatea şi flexibilitatea sporită

Datorită structurii elastice, pânza rezistă la o sarcină de 100 kg pe 1 mp. Nu se fărâmă şi nu se fisurează. La contracţia casei, pânza nu se deformează. Nu lasă să pătrundă apa, apără încăperea de scurgeri şi de nevoia de reparaţie scumpă. Dacă aţi fost inundat de sus, montatorii vor desface marginea pânzei şi vor vărsa apa, iar tavanul va recăpăta forma iniţială.

tavane extensibile rezistente la umiditate

Rezistenţa la umiditate

Tavanele nu formează condensat, nu se tem de umiditate, aburi şi ciuperci. Anume pentru acest motiv sunt recomandate pentru încăperile cu umiditate sporită: camere de baie, piscine, bucătării etc.

tavanele extensibile sunt practice si se ingrijesc usor

Practicitatea şi uşurinţa la îngrijit

Vor economisi forţele şi banii dvs., pentru că sunt uşor de îngrijit. Tot de ce au nevoie e să ştergeţi praful co un şerveţel uscat de flanelă, o dată în an. Dacă este necesar, se demontează uşor şi se montează repetat, păstrându-şi aspectul iniţial. Puteţi să nu vă gândiţi la reparaţia tavanului timp de … vreo 50 de ani.

tavane extensibile ecologice şi fără pericol

Ecologice şi fără pericol

Tavanele extensibile nu absorb şi nu emană mirosuri. Sunt inofensive pentru sănătate şi nu conţin substanţe toxice, nu provoacă alergie. Pânza PVC este greu inflamabilă şi nu menţine arderea, de aceea i-a fost conferită clasa superioară de siguranţă antiincendiară. М1. Tavanele LACKFOLIEN corespund normelor sanitare şi incendiare ale Uniunii Europene şi Republicii Moldova.

tavane extensibile perfectare cu lumini

Oportunitatea de orice perfectare cu lumini

Lăsaţi-vă pradă fanteziei şi folosiţi orice procedee în perfectarea cu lumini a încăperii. Or, în tavane se pot încorpora lustre, lămpi sau corpuri de iluminat.

tavanele extensibile au domeniul de aplicare vast

Domeniul de aplicare vast

Tavanele extensibile se instalează în încăperi cu temperatură de la 00С până la +500С. Proprietăţile exclusive ale tavanelor LACKFOLIEN le fac de neînlocuit la finisarea interioarelor saloanelor, odăilor copiilor, dormitoarelor, bucătăriilor, oficiilor, magazinelor, cinematografelor, centrelor de divertisment, instituţiilor sportive şi chiar medicale.

Vor servi timp de o jumătate de secol

Vor servi timp de o jumătate de secol

Termenul de utilizare al tavanelor LACKFOLIEN este de 50 de ani. Nu vă îndoiţi, în această perioadă tavanul nu va atârna, nu se va decolora şi nu îşi va pierde luciul.
Garanţia de calitate pentru pânza LACKFOLIEN este de 10 ani.

Alegerea tavanului extensibil

Cum să alegem corect un tavan extensibil, care să ne transforme încăperea într-o oază a confortului, frumuseţii şi originalităţii? În primul rând, va trebui să determinăm tipul tavanului extensibil.

COMANDĂ ACUM TAVANE
Tavanul extensibil mat alb aprins sau color

tavan mat

Tavanul extensibil mat alb aprins sau color, este cel mai potrivit pentru amatorii de interioare clasice. Aceasta este o imitaţie a tavanului tradiţional tencuit calitativ. Se montează în apartamente şi oficii, dar şi în edificiile administrative, pentru crearea unui interior sobru. La preţ va fi mai ieftin decât un tavan din ghips-carton.

Tavanele lucioase rezolvă sarcina de extindere vizuală

tavan lucios

Tavanele lucioase rezolvă sarcina de extindere vizuală a volumului încăperii. Doar tavanul lucios are efectul reflectării în oglindă unice şi adaugă lumină. O asemenea pânză este o soluţie stilată şi originală în finisajul casei, al apartamentului sau oficiului. Se potriveşte ideal pentru spaţiile mici. Sunt impecabile pentru cafenele, baruri, restaurante, cluburi, piscine etc.

Tavanele de satin sunt netede ideal, elegante, cu soluţii coloristice calme

tavan de satin

Tavanele de satin sunt netede ideal, elegante, cu soluţii coloristice calme. Avantajul acestei pânze este crearea efectului de ţesătură şi reflectarea moale a luminii. Tavanul capătă un luciu enigmatic şi atractivitate. Dacă preferaţi clasicul, dar totodată vă doriţi schimbări, acest tavan este pentru Dvs.

Tavanele semitransparente oferă oportunităţi suplimentare pentru perfectarea originală a interiorului

tavan semitransparent

Tavanele semitransparente oferă oportunităţi suplimentare pentru perfectarea originală a interiorului, folosind lumini de diferite culori. La montarea unui asemenea tavan se combină pânze semitransparente şi netransparente, efectuând astfel zonarea încăperii. Un larg adevărat pentru designeri. Dacă aveţi un spaţiu nu prea înalt, un asemenea tavan nu este potrivit. Şi asta pentru că e nevoie de un spaţiu de 30-40 cm după pânză pentru montarea luminilor. Un mare avantaj al acestui tavan este originalitatea şi frumuseţea.

Moda de tavane extensibile cu imprimante foto nu trece

tavan cu imagine de culori pline

Moda de tavane extensibile cu imprimante foto nu trece. Fiecare pânză de acest fel este «o marfă unicat». Diversitatea sortimentului este doleanţa personală a beneficiarului. Pe asemenea tavane se eternizează, de obicei, amintirile dragi sau tablourile maeştrilor preferaţi. Imprimanta foto garantează rezistenţa culorii ani în şir. Desenul nu va pierde din culoare şi nu se va „şterge”. Pânza poate fi spălată fără grijă. Pânza nu va costa ieftin. Dar cât de ispititor este să intri în posesia unui tavan acare nu există în nici o casă sau oficiu … O asemenea perfectare a interiorului vă va ridica prestigiul şi vă va alina amorul propriu!

Deservirea pe garanţie a tavanelor extensibile

Garanţia pentru tavanele extensibile franceze de marca LACKFOLIEN este de 10 ani.

Garanţia pentru lucrările de montaj – 3 ani. Noi oferim un termen de garanţie atât de extins pentru că suntem absolut convinşi de calitatea tehnologiei franceze şi profesionalismul montatorilor noştri.La survenirea cazului garantat e necesar să vă adresaţi companiei noastre şi să perfectaţi cererea.CREMIHAN GRUP SRL efectuează şi deservirea post-garanţie a tavanelor extensibile. Toate lucrările se execută rapid şi calitativ. Oferim angajamente de garanţie.

Temperatura aerului în încăpere va fi de 00С până la 500С pe tot parcursul termenului de exploatare. La o temperatură de sub 00С, materialul devine dur şi fragil.

Puterea corpurilor de iluminat încorporate în tavan admisă pentru becurile cu incandescenţă este de 40 W, iar pentru becurile cu halogen – până la 35 W. Toate lucrările de montaj electric trebuie să fie executate de specialişti.

Tavanele nu se vopsesc şi nu se văruiesc.

La îngrijirea tavanului folosiţi o ţesătură moale de flanelă. Utilizarea detergenţilor abrazivi (prafuri, ţesături sau bureţi duri) este interzisă categoric.

Profil PVC.

Folia de protecție de pe suprafata profilelor are rolul de a proteja ferestrele în timpul montajului și finisării zidăriei.
CITEȘTE MAI MULTE

Avantajele balconului inchis din PVC.

Avantajele balconului inchis din PVC.
CITEȘTE MAI MULTE

Principalele elemente ale termopane:

La ce aspecte ar trebui să fim atenți atunci cand alegem termopane pentru căminul nostru?
CITEȘTE MAI MULTE

Ce este sticla Low-E?

Sticla cu emisivitate redusă este o sticlă clară, transparentă pe care se aplică o peliculă de grosime microscopică dintr-un oxid de metal astfel permiţând trecerea luminii dar blocind evacuarea căldurii prin sticlă, reducând astfel pierderea de căldură.
CITEȘTE MAI MULTE

Îngrijirea tavanelor extensibile.

Tavanele extensibile sunt cu adevărat excepționale!
CITEȘTE MAI MULTE
Share This
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes